Neka vaše lice blista svaki dan - BB glow tretman!

Možete li da zamislite situaciju da se ujutro probudite svežeg i sjajnog lica i da vam šminka nije potrebna? Da li ste čule da je planetarno popularni BB glow tretman sada dostupan i u Srbiji?
Kao i uvek kada je u pitanju nega tela i lica Essence of Beauty prati svetske trendove i donosi ih kod nas. Ovaj salon je prvi i jedini u Srbiji koji u ponudi ima ovaj tretman BB Glow, a u okviru svog edukativnog centra održava i edukacije
za sve one koji žele da i ovaj tretman uvrste u svoje usluge.
 
Bile smo vrlo radoznale kada smo čule za BB Glow te smo kontaktirale g-đu Sanju Marčeta-Ivaneža direktorku edukativnog centra i salona lepote Essence of Beauty  koja nam je ljubazno i strpljivo sve pojasnila. 
Ovo definitivno zvuči dobro i definitvno je nešto novo. Čitajte dalje :)

Prvo bismo vas zamolile da nam kažete šta je BB glow tretman (čemu služi, kako izgleda, da li boli, koliko traje)?

BB Glow je prijatan i bezbedan tretman kojim postižemo ujednečen ten, kao i poboljšanje opšteg stanja i tonusa kože lica.
Pruža trenutnu pokrivenost i dugotrajnu lepotu bez preterane stimulacije kože.  Ovim tretmanom postižemo prirodni izgled besprekorne i blistave kože lica, lagano posvetljujemo i toniziramo kožu, a sve to uz prikrivanje nedostataka kao što su flekice, pegice, crvenilo ili tamni podočnjaci. 
Povrh svega navedenog, BB Glow ima i hidrirajući antiage efekat!
 
        
 
 
 
Prvi korak tretmana podrazumeva pripremu kože i proces eksfoliacije, gde je moguće kombinovati različite tretmane u zavisnosti od tipa i stanja kože. Nakon toga sledi drugi korak tretmana, a to je unos boostera sa anti-ageing efektom, kao i efektom vlaženja i posvetljavanja kože lica.
 
Boosteri se nanose needling tehnikom upotrebljavajući aparat dermapen. Nakon boostera sledi unos BB Glow seruma dostupnih u nekoliko nijansi koji se u toku tretmana prilagođavaju boji kože. BB Glow serum se sastoji od kompleksa visokokoncentrovanih aktivnih sastojaka biljnog porekla i pigmenata koji se takođe unose needling tehnikom,  Na kraju  treći korak obuhvata završnu negu i proces umirivanja kože, što činimo vlažnim i okluzivnim maskama.

Da li je tretman bolan, s obzirom da sve vreme spominjete neke igle?

Samo izvođenje tretmana je prijatno za klijenta, bez obzira što se u procesu rada upotrebljava needling tehnika. Naša preporuka je upotreba nano iglica koje stvaraju površinske (epidermalne) perforacije.

Koliko tretmana je potrebno uraditi da bi se dobio pravi efekat?

Broj tretmana zavisi od tipa kože. Mi predlažemo da se nakon urađenog prvog tretmana, tretman ponovi za 14 dana, a nakon toga za dugotrajni efekat  je potrebno ponavljati tretmane na 4 do 6 nedelja.
 

Može li tretman BB Glow da se radi na bilo kom tipu kože? Postoje li ograničenja?

BB Glow tretman namenjen je svim tipovima kože u svrhu ujednačavanja tena i poboljšanja tonusa kože. Treba biti jako oprezan kod reaktivne kože i upalnih procesa, gde je prvo potrebno očistiti i umiriti kožu, a tek nakon toga sprovoditi tretman BB Glow.

Mislite li  da će žene u Srbiji obožavati ovaj tretman?

Naše dame uvek prate svetske trendove i već im se dopada BB Glow. U našem salonu Essence of Beauty se već prave liste čekanja za ovaj tretman.
 

Kao i uvek, spremni ste da nesebično podelite svoje znanje i iskustvo, te organizujete i edukacije za ovu vrstu tretmana?

.Da. Već smo imali prvu edukaciju za pravilno i profesionalno izvodđenje BB Glow tretmana 2.3.2019.god, tako da već postoje saloni u Beogradu, Vukovaru, Zagrebu i Trstu koji pružaju ovu uslugu.
 
Termin sledeće grupne edukacije u našem centru je 23.3.2019.god. Svi zainteresovani za edukacije mogu nam poslati mail na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
 

Comments: