10 malih stvari koje znače nama ženama

Pokloni su uvek dobrodošli- ko ne voli da ga razmaze ponekad? Međutim, materijalni pokloni ne dokazuju uvek koliko vam je stalo do nas. Dela stvarno govore više od reči.

Poneki poklon sa vremena na vreme neće zaseniti uobičajene, male znake pažnje.  Ženama često više znače one stvari koje njihovi partneri nisu planirali. Jednostavni, simpatični gestovi su najcenjeniji.
Sledeći put kada budete hteli da impresionirate partnerku, razmišljajte o sledećih 10 stvari.

Pitajte je kako je provela dan

Ovo pitanje pokazuje da vam je stalo do partnera, a njoj će biti drago da vas zanimaju male stvari u njenom životu.

Otvaranje vrata

Kavaljerstvo je možda ugroženo, ali nikako nije mrtvo. Čak iako ste prošli rane faze vaše veze, ovaj fini gest će uvek biti cenjen.

Dugi zagrljaji i poljupci

Grljenje samo par dodatnih sekundi govori mnogo. 

Slušajte nas

Ne govorimo o povremenom ,,aha“ dok proveravate svoje mejlove. Pored toga što je pristojno, pažljivije slušanje nam govori da ste zainteresovani za ono o čemu vam pričamo i da smo vredne vaše pažnje.

Telefonski razgovori

Kako komunikacija preko poruka postaje sve učestalija, pravi razgovor preko telefona postaje sve cenjeniji. To znači da želite da porazgovarate sa voljenom osobom odmah tog momenta i da ne dozvoljavate da između odgovora postoji praznina.

Pohvalite njen izgled

Previše komplimenata može smetati, ali žene vole kada dobiju iskren kompliment. Bilo da je u pitanju odeća ili fizički izgled, isticanje nekog detalja ume biti vrlo simpatično.

Zapamtite detalje proteklog razgovora

Kada spomenete nešto o čemu ste razgovarali ranije, to pokazuje da ste obratili pažnju, čak i ako pitate kako je Lana sa posla. 

Držanje za ruke

Možda deluje veoma trivijalno, ali držanje za ruke je veoma intimna interakcija koja je često zanemarena. Posezanje za rukom svoje devojke/žene  je znak ljubavi i pokazuje koliko ste ponosni što ste sa njom.

Nasumično slanje lepih poruka

Čak i kratka poruka poput ,,Nadam se da ti dan prolazi lepo“ je dovoljna. Ukoliko razmišljate o toj osobi, pošaljite joj poruku i dajte joj to do znanja. To će joj lako izmamiti osmeh i umeće da ceni to što ste odvojili vreme za nju.

Nasumično ,,Volim te“

Ponekad kada voljenoj osobi kažete da je volite kada ona to najmanje očekuje, tu činjenicu činite još više posebnom. Bilo da je za vreme vožnje ili na kauču dok gledate TV, svaka žena to voli da čuje. 
 

Comments: