Nedeljni horoskop

Horoskop, Astrologija, Kineski horoskop, Uporedni horoskop
Nedeljni Horoskop - Horoskopius RSS

 1. Ove nedelje ćete imati dosta prilike da udovoljite sebi i radite šta god poželite! Ponedeljak je idealan za ostvarivanje nekih ambicija, najverovatnije onih koje imate od nedavno. Od ponedeljka uveče, pa sve do srede, neke potrebe bi ipak bilo poželjno da stavite u drugi plan, kako ne biste došli u sukob sa nekim do koga vam je izuzetno stalo. Četvrtak, petak i subotu provedite u druženju sa dragim ljudima. Ne samo da vas očekuje mnogo dobre zabave, već ćete i biti u prilici da saznate neke tajne. Nedelja je pogodna za odmor, meditaciju i druženje sa partnerom.

 2. Budite dosledni sebi na samom početku nedelje. Ne dozvolite da iko utiče na vaše mišljenje i vaš stav. U utorak biste se mogli zateći u situaciji da birate strane, najverovatnije na radnom mestu, ali budite mudri i nađite načina da u tome ne učestvujete. Sreća će vas pratiti od srede pa sve do subote, u situacijama koje sa sobom nose određeni rizik. Budite hrabri i u tim danima, spremni za velike promene. Petak donosi okupaciju detaljima i tada ćete biti pomalo sitničavi i netolerantni prema svakome ko se ne slaže sa vašim mišljenjem. U subotu, poradite na samopouzdanju koje vam inače ne nedostaje, ali pad u energiji učiniće da se osetite bezvoljno i bez želje za socijalizacijom.

 3. U ponedeljak i utorak, osećaćete promenu u vazduhu i što je najvažnije, vi ćete biti ta osoba koja je spremna da se menja. Obratite pažnju na nove ideje i poslovne mogućnosti koje ne bi bilo loše da iskoristite u skorijoj budućnosti. Sreda je dan kada treba da poradite na svojoj impulsivnosti - nekim ishitrenim reakcijama mogli biste da povredite osećanja vaših najmilijih. Od srede pa sve do subote, emocije su vam prilično naglašene i tada pozovite u pomoć disciplinu i vaše diplomatske sposobnosti, pogotovo u situacijama vezanim za vaš posao. Vikend iskoristite za završetak nagomilanih obaveza.

 4. Ne gubite živce zbog malih stvari sa kojima ćete se sretati od ponedeljka pa sve do srede. Potrebno je da ostanete pribrani i ne trošite se na detalje, jer već u sredu popodne, postoji šansa da propustite jednu bitnu poslovnu priliku, ako ne postupite drugačije. Četvrtak je pogodan za eksperimentisanje - i male promene u vašem izgledu učiniće da se osećate zadovoljni u svojoj koži. U subotu, obratite pažnju na vaše finansije. Ne bi bilo loše da se posvetite planiranju kućnog budžeta, naročito ako ste u poslednje vreme trošili preko sopstvenih mogućnosti.

 5. Nova poznanstva očekuju vas već u ponedeljak. U pitanju su osobe vezane za vaš posao - novi poslovni saradnici ili klijenti. Utorak donosi izvesne poteškoće u komunikaciji, ali tada svakako treba da se posvetite individualnim projektima, pa do nesporazuma ne mora da dođe. Problemi u partnerskim odnosima mogu da se pojave u četvrtak, a sve zbog vaše želje da se posvetite sebi i svojim prohtevima. Nađite vremena za voljenu osobu i nesporazumi će ubrzo nestati. Subota i nedelja su dani kada bi bilo poželjno da se posvetite porodici ili uređenju vašeg doma.

 6. Početkom nedelje nemojte stajati u mestu. U ponedeljak pratite svoje emocije i uradite ono što želite. Neka vas ne sprečavaju predrasude i mišljenja drugih ljudi. Ako budete strahovali, propustićete mnogo toga. Sredinom nedelje će vaša kreativnost biti na visokom nivou, naročito u sredu, kada ćete oduševiti nekoga ko je veoma zahtevan. U petak i za vikend ćete verovatno preterivati sa detaljima. Udahnite duboko i odmorite malo. U nedelju iskoristite svoj šarm da dobijete ono što želite.

 7. Početkom nedelje preuzmite rizik naročito kada je ljubav upitanju. Ustvari, bilo šta da je upitanju, rezultati će biti pozitivni i vi ćete biti nagrađeni za svoj trud. Od ponedeljka uveče, pa sve srede, pokušajte da obuzdate svoju mrzovoljnu stranu ličnosti. Okolina će pokušati da vas povuče dole i načini vas negativnim, ali nemojte to dozvoliti. Vaš entuzijazam, ukoliko se održi, do kraja nedelje bi mogao da vam donese pozitivne rezultate na svim životnim poljima. U subotu uveče i u nedelju nađite način da izbegnete rutinu i dobro se zabavijte.

 8. Početkom nedelje nećete se osećati baš najbolje i bićete prilično teško prilagodljivi okolini. Vodite računa da ne postanete previše kritični prema drugim ljudima. Situacija će biti bolja od srede i to od onog momenta kada vi dođete u centar pažnje i budete okruženi ljubavlju. U četvrtak, petak i subotu, biće potrebno da se fokusirate na male detalje. Pravu zabavu očekujte za vikend, kada se u vašem životu iznenada pojavi neka uzbudljiva osoba. U nedelju očekujte veći finansijski dobitak.

 9. Očekujte da će početak nedelje biti pun uzbuđenja, a vi puni entuzijazma. Vi nećete imati manjak ničega i prosto ćete blistati. Verovatno će se ljudi iz okruženja želeti da budu u vašem društvu. Ovakva energija će vas pratiti sve do srede. U četvrtak, petak i subotu, se posvetite detaljima i uradite male rutinske zadatke, kako vam se ne bi nagomilali. Za vikend se posvetite svom domu i ispunite sve obaveze koje imate da završite. Još nije vreme za odmor i zabavu.

 10. Ako se ove nedelje osećate posebno velikodušno, pomozite drugim ljudima koliko god možete. Vaša toplina i ozbiljno prihvatanje života prijaće svima koji budu razgovarali sa vama. Sve do srede ćete biti u centru pažnje. U četvrtak, petak i subotu, posvetite se dugoročnom planiranju kada je vaša veza upitanju. Smislite strategiju i plan kako ćete postići ono što ste naumili. U subotu i nedelju se fokusirajte na svoje prijatelje. Izađite sa njima i dobro se zabavite. Nema potrebe da budete suviše sumnjičavi i brinete previše o svom zdravlju. Opustite se više.

 11. Započnite ovu nedelju organizujući neku zabavu. Energija u vama biće jaka i ekspanzivna, pa će vam biti potrebno da je negde ispraznite. Ako budete sedeli u jednom mestu i dozvolili da se previše nakupi, moglo bi se dogoditi da lako preraste u negativnost, bes i srditost. Tek od ćetvrtka ćete biti ponovo sposobni da se primirite i vratite svojim svakodnevnim obavezama. Bićete pozitivni, razdragani i spremni da ispunite sva iščekivanja okoline. Za vikend vas očekuje iznenadan emotivni susret.

 12. Potrudite se da na samom početku nedelje gledate svoja posla i ne mešate se u tuđe živote. Neki događaji će poremetiti vašu uobičajenu rutinu u ponedeljak, ali vaša urođena fleksibilnost vam pomaže da ostanete hladne glave. U sredu, drugi će u vama videti vođu - najverovatnije se radi o osobama iz vašeg radnog okruženja. Budite velikodušni kada su neke nove ideje u pitanju i zadržite optimističan stav. Od četvrtka pa sve do subote, posvetite se vašim prijateljima. Budite pažljiv slušalac i podrška u svakom smislu. Subota je takođe pogodna za romantične susrete i zabavu.