Nedeljni horoskop

Horoskop, Astrologija, Kineski horoskop, Uporedni horoskop
Nedeljni Horoskop - Horoskopius RSS

 1. U ponedeljak se koncentrišite na male stvari, a velike odložite za kasnije. U utorak i sredu povedite računa o jednoj vama bitnoj vezi. Posvetite daleko više pažnje svakom sa kim budete pričali ili budete u kontaktu. Tako ćete pružiti neophodno poverenje i poštenje prema toj osobi. Ukoliko šaljete email, neka bude zabavan i lep. U četvrtak i petak pripazite se preterivanja u bilo kom obliku – posebno slatkiša! U petak se posebno posvetite jednom problemu između dvoje prijatelja. Vi umete da pomirite ljude veoma razložno. Tokom vikenda bićete promenljivo raspoloženi.

 2. Ponedeljak će vam biti najbolji dan u nedelji – najzanimljiviji i najkreativniji. Zato to iskoristite. Ne radi se o tome da utorak i sreda nemaju šta vam ponude, ali svakako nećete biti toliko opušteni. Neki beznačajan konflikt mogao bi da vam pokvari dan. U četvrtak i petak ne brinite zbog vaših ciljeva. Umesto toga, koncentrišite se na ljude oko vas. Saznajte koga želite na vašoj strani i stavite im to do znanja. Vaša lojalnost učiniće da vas bezuslovno prate i pruže punu podršku. Tokom vikenda pojaviće se neka poslovna prilika, ali vi ćete osetiti da još nije vreme za tako nešto.

 3. U ponedeljak ćete poželeti da ste ptica i da možete jednostavno da odletite i nestanete; da raširite svoja krila i podignete se iznad svih, ali nećete moći da se „odlepite“ od zemlje. Pokušajte makar da se isključite na trenutak ili prošetate sami. Pomoćiće vam. Jako vam je potrebno da proširite svoje vidike, ali to neće biti moguće ove nedelje. U utorak i sredu osećaćete se daleko sigurnije. Kroz vas će strujati jaka energija koju se postarajte da iskoristite na kreativan način, kroz produktivnost ili ljubav. U četvrtak i petak ključ uspeha biće komunikacija. Čak i ako nešto bude sramotno naopako, bićete u stanju da to iskontrolišete. Tokom vikenda dosta toga će vam se izdešavati, posebno jedan razgovor koji vam puno znači.

 4. U ponedeljak sedite i napišite email; onaj zbog koga ste bili nervozni. Nekako sve će ispasti jako dobro po vas. Biće to tekst sa dosta zabave, strasti i puno podrške. Samo kreativan um kao vaš može napisati nešto tako lepo. U utorak i sredu nestaće kreativnosti jer će vam jedino na umu biti problemi sa porodicom. Ponekad i previše brinete oko toga. U četvrtak i petak očekuje vas nesvakidašnja avantura. Vaši prijatelji biće umešani u to, kreativnost i najverovatnije ljubav. Divno! Tokom vikenda posvetite se prijatelju koji vas treba.

 5. Vi ste u stanju da razmišljate o nekoj stvari dosta široko, posebno u ponedeljak, i imaćete utisak da će se sve srediti onda kada ne budete morali da brinete zbog novca. Nažalost, to vreme još nije došlo. Stavite sebe na prvo mesto, ali nemojte previše novca trošiti. U utorak i sredu posvetite se nečemu što vam je poznato, jer ćete biti u prilici da proširite svoje vidike. To će vas preokupirati i onemogućiti mislima da odu opet na brige oko finansija. Ukoliko niste sigurni popričajte sa nekim ko se razume više u to što biste želeli da znate. U četvrtak i petak sinuće vam sjajna ideja i otkrićete koliko ona može da vam pomogne. Vikend će biti izuzetno romantičan.

 6. Bićete u nekoj vrsti transformacije iliti promene u ponedeljak, ali će vas to malo unervoziti. Promene nikad nisu bile lake, čak ni one najbolje. Zato budite pametni i pozovite prijatelja na ručak i razgovarajte o tome. Biće vam drago da ste to uradiili jer ćete u utorak i sredu biti obavijeni oblakom magle i nesigurnosti. U četvrtak i petak ćete biti malo dezorjentisani, ali dajte sve od sebe da svoja osećanja prema dragoj osobi i pokažete. Pazite šta govorite jer će to biti jedino za šta ćete moći da se uhvatite kada dođe vreme! Tokom vikenda se opustite i nemojte previše analizirati!

 7. Ponedeljak nije dan kada ćete uraditi dosta toga. A što manje budete efikasni to ćete biti nervozniji. Međutim, postoji nešto što možete uraditi: privući nečiju pažnju! To je dobro, posebno ako postoji neka sumnja. U utorak i sredu nećete biti toliko sumnjičavi. Prvi ćete imati sjajnu ideju na pameti i bićete glavni na zabavi – u bilo kojoj situaciji bićete glavni. U četvrtak i petak malo zastanite i usporite. Morate doći do daha! Ovog vikenda povežite se sa nekim putem emaila. Moguće je da će neko flertovati sa vama putem pisane poruke.

 8. Odjednom će vam u ponedeljak pasti na pamet rešenje problema koji vas muči već duže vreme. Rešite ga sa prijateljem a on će vam se diviti. Ideja koja vam je pala na pamet, u utorak i sredu, neće vam se čiti toliko brilijantna. Vi razmišljate, konstantno mislite i menjate mišljenja – vaš svet ne može da podnese toliko promena svih vaših razmišljanja – ali u četvrtak i petak sve misli nestaće iz vaše glave. Nećete moći da se koncentrišete ni na šta. Bićete okruženi nečim prelepim i pomalo rastrojeni. Tokom vikenda neko će vam ponuditi da potpišete dokument, ali vi pokušajte to da izbegnete.

 9. U ponedeljak ćete teško izlaziti na kraj sa nekim uobičajenim situacijama. Znaćete šta treba da kažete i šta treba da uradite, ali osećaćete se kao da radite protiv sebe i svojih stavova. To ne mora neizostavno da znači da je frustrirajuće, ali vi ćete se tako osećati. U utorak i sredu većina stvari će doći na svoje mesto, uglavnom zahvaljujući jednom iskrenom razgovoru sa prijateljem. Neverovatno je koliko prijatelji mogu da pomognu. U četvrtak i petak sprovešćete dosta tajnih misija! Zvuči zanimljivo? Da, vi to volite! Prikupljate činjenice – najverovatnije o nekom ko vam se sviđa. Veoma zabavni dani za vas. Tokom vikenda srešćete dosta novih i zanimljivih ljudi.

 10. Ponedeljak nije dan kada treba brzo da završite neke stvari. Naprotiv, odradite nešto za šta treba da razmislite pa tek onda delate, posebno ako imate dodatnog slobodnog vremena. Ukoliko je prijatelju potrebna pomoć, svakakao mu pomozite. Čak i ako ne traži pomoć ali vi vidite da nešto nije uredu, dajte sve od sebe da pomognete. Utorak i sreda su dani kada ćete brzo misliti i brzo govoriti, ali opet pred kraj nedelje usporavate. Nema ništa loše u toj gore-dole energiji. Iscrpljujuće je kada ste konstantno u istoj ravnomernoj liniji! U petak je moguće da ćete biti u društvu fascinantnih ljudi. Vreme je da izađete iz svoje ljušture. Ovog vikenda iznenadite nekog vama dragog!

 11. Pripazite u ponedeljak na svoj novčanik! Bez obzira koliko volite da imate više novca i budete bogatiji, to što ćete potrošiti novac na nešto što vam nikako ne treba, ne znači da to i jeste. Bolje usmerite svoju energiju na neke kreativnije stvari. Imajte na umu da nema brze zarade! U utorak i sredu povešćete razgovor sa nekim ko će vam radikalno promeniti mišljenje. U četvrtak i petak bićete prepuni energije na poslu i slobodno možete očekivati da vas proglase „radnikom meseca!“! Svakako možete očekivati pohvale na poslu i priznanje za svoj rad. Ovog vikenda okružite se prijateljima.

 12. Vrlo lako ćete u ponedeljak primetiti gde to drugi greše, ali to ne znači da treba odmah da pružite svoj nestručni savet i kritikujete. Razmislite o tome kako vas prijatelji savetuju iako se ne razumeju puno. Dakle, pružite im isto: podršku i nekritički stav. Neka to bude podrška bez nekog preteranog razmišljanja. U utorak i sredu ljudi oko vas biće pomalo ratoborni, ali vi imate nešto drugo na pameti. Misli su vam okrenute ka sebi i svojim postupcima. Neka ostane tako. Energija u četvrtak i petak donosi zabavu na poslu. U petak uveče idite na neko zabavno mesto, gde niste bili do sada. Tokom vikenda se opustite koliko god možete.