Nedeljni horoskop

Horoskop, Astrologija, Kineski horoskop, Uporedni horoskop

 1. Vi ćete početkom naredne nedelje biti izuzetno šarmantni. Toliko, da će retko ko moći da odoli vašem osmehu i sitnim lukavstvima. Čak i ako vam trenutno ništa posebno nije potrebno, ovo je povoljno vreme da nešto dobijete od članova porodice i pretpostavljenih na poslu. U drugom delu nedelje se mogu javiti sitni zdravstveni problemi. Pripazite se i ostanite pozitivni, jer je takav stav upravo lek za sve. Vikend je pravo vreme da poradite na promeni svojih loših navika. Zdrava ishrana ili vežbe učiniće da se osećate sjajno.

 2. Vaš mozak će u ponedeljak biti oštriji nego što je to uobičajeno, a samim tim i vaše reči. Iskoristite ovu mentalnu premoć nad drugim ljudima i nadmudrite ljude sa kojima niste mogli da izađete na kraj u poslednje vreme. Sredinom nedelje ćete se naći u vrtlogu zabave i neodgovornosti. Uživajte dok možete, s obzirom na to da će vas krajem nedelje sačekati sve obaveze za koje ste bili odgovorni. Vikend je povoljan za volontiranje i pomoć nekome ko vam je blizak, a kome je ta pomoć potrebna. Žrtvujući sebe, sebi pomažete.

 3. Nedelju započnite sa osmehom i na taj način popunite emotivne praznine koje vas more. Iako nećete rešiti sve probleme, svakako ćete privući pozitivne ljude pa samim tim i pozitivne događaje. U sredu i četvrtak ćete biti veoma zauzeti oko nekog ličnog projekta. Vaš najveći neprijatelj je dosada. Vikend vam donosi sve osim dosade, zato ne brinite. Pregršt događaja, pomešanih sa jakim i neizbalansiranim emocijama učiniće da će vam nakon vikenda trebati dodatni odmor. Vodite računa da ne preterujete.

 4. Finansije će vas u ponedeljak preokupirati više nego što je to uobičajeno. Vi nećete biti pod sresom, već ćete jednostavno shvatiti da je to neophodno i neodloživo. Sredina nedelje će, sa druge strane, proteći u znaku ljubavi. Očekujte iznenađenje. Bilo da je od strane vašeg partnera ili od neke osobe koja vam je naklonjena, osećaćete se pozitivno i ispunjeno. Za vikend ćete imati dodatne zadatke. Verovatno će biti upitanju neki umni rad. U nedelju uveče se opustite i priuštite sebi odmor. To je ono što je svima potrebno ponekad.

 5. Nedelja pred vama biće u znaku realizovanja neke zamisli-možda vezane za posao, možda privatne, ali svakako sa trudom i energijom. Vi ćete želeti da napredujete i postignete uspeh veoma brzo, ali nemojte to očekivati. Pojaviće se puno sitnih smetnji koje će vam usporiti rad. Ali ne birinite. Sve će se na kraju završiti veoma pozitivno po vas. Vrlo je moguće da će vas neki prijatelj od koga ste očekivali pomoć ostaviti na cedilu. Neki porodični problem koji vas muči već duže vreme, za vikend bi napokon mogao biti rešen spletom srećnih okolnosti.

 6. Nastojte da ostanete pribrani i staloženi, već na samom početku nedelje. Ne postoji ni jedan razlog da gubite živce zbog nevažnih stvari. Ne trudite se da ispravljate tuđe "krive Drine". Stvari se popravljaju već od srede, naročito kada je u pitanju ljubavni život. Postoji velika šansa da otkrijete da posedujete snažne emocije prema nekome iz vaše neposredne okoline. Pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su u dužem, stabilnom odnosu, mogli bi da svoju vezu podignu na viši nivo. U četvrtak nećete biti spremni za promene bilo koje vrste. Vikend je pogodan za nove početke.

 7. Na samom početku nedelje, do vas će doći informacije koje su vam veoma bitne. Pažljivo razmislite kako ćete sa njima postupiti. U utorak slede pozitivne promene u poslovnom okruženju. Vesti iz inostranstva možete da očekujete tokom srede i tada će se ponovo uspostaviti neki davno zaboravljeni kontakti. Takođe, sreda je povoljna za privođenje kraju što je moguće više poslovnih obaveza. Porodici se posvetite najkasnije u petak. Ne bi bilo loše da za vikend organizujete druženje sa vama dragim ljudima. Naročito su dobrodošli oni sa kojima već izvesno vreme, zbog mnogobrojnih obaveza, niste u kontaktu.

 8. U ponedeljak je najbitnije da ne donosite ishitrene odluke i nigde ne žurite. Izbegavajte stres i nepotrebno rasipanje energije. Stvari dolaze na svoje sredinom nedelje, tada će pred vas biti postavljeni neki novi poslovni projekti. Razmislite da li želite da u njima učestvujete i što je najvažnije, da li imate neophodne kvalifikacije. Četvrtak je pogodan za kraće putavanje, a ukoliko imate dovoljno vremena, razmislite o produženom odmoru. Nastojte da u petak prihvatite savet osobe iz vašeg neposrednog okruženja. Vikend iskoristite za bavljenje aktivnostima koje vas opuštaju i oplemenjuju.

 9. Očekuje vas napredovanje u karijeri, već na samom početku nedelje. Ponedeljak je pogodan za usmeravanje energije na istraživanje novih mogućnosti ili ponovo uspostavljanje starih poslovnih kontakata. Ukoliko želite, sredinom biste mogli da napravite progres i na privatnom planu - šanse su na vašoj strani. Mogli biste i da dobro razmislite kome želite da poklanjate vaše slobodno vreme u buduće. Četvrtak je pogodan za dugoročna planiranja. Bilo da je u pitanju reorganizacija kućnog budžeta ili želja za dodatnim usavršavanjem, iskoristite mogućnosti koje vam ovaj dan donosi. Subota je pogodna za papirologiju i beleženje svih ideja ili snova.

 10. U ponedeljak obratite pažnju na saobraćaj - budite skoncentrisani prilikom prelaska ulice. Utorak donosi nove simpatije i, generalno, pozitivne promene na ljubavnom planu. Nastojte da izbegavate ponavljanje grešaka iz prošlosti. Intelekt je u punoj snazi od utorka pa sve do četvrtka; tih dana se pozabavite svim kreativnim idejama koje vam se motaju po mislima. Jedna od njih bi mogla da se tiče novog poslovnog projekta. Za vikend poradite na ličnom razvoju i edukaciji. Neke od najvećih želja bi mogle da vam se ispune već u nedelju!

 11. Potrudite se da sa naročitom pažnjom pristupite jednom poslovnom projektu već na samom početku nedelje. Razmotrite sve opcije koje su pred vama. Takođe, poželjno bi bilo da budete u kontaktu sa svim osobama koje vam mogu proslediti neke značajne informacije. Sredina nedelje će odgovarati svima koji su raspoloženi za nova poznanstva. Ukoliko, pak, preferirate da se narednih dana osamite, neka to bude za vikend. Neke ljude pre zavšetka nedelje jednostavno nećete moći da izbegnete. Oslonite se na vlastitu intuiciju kada je romantika u pitanju, naročito u subotu.

 12. U ponedeljak ćete biti skloni da osuđujete i kritikujete druge ljude. Dajte sve od sebe da se suzdržite od negativnih i zajedljivih komentara, kako ne biste izazvali svađu. Posmatrajte malo pozitivnije svet oko sebe i spustite se na zemlju, jer ni vi sami niste savršeni. Vikend vam donosi ozbiljne poduhvate kada je posao upitanju. Mogli biste se popeti na mnogo višu lestvicu nego što ste trenutno. Iskoristite ovu povoljnu životnu priliku. Nedelja je dan povoljan za ljubav. Dogodiće vam se nešto nezaboravno. Uživajte!