Ovaj način razmišljanja će vam pomoći da privučete svoju srodnu dušu

Kada je žena bez partnera i u potrazi za istim, vrlo često razmišlja kako će se najzad osećati kompletnom kada ga pronađe, kako će tada postati uvek raspoložena i srećna u svakom momentu, njen život će odmah postati sjajan i ispunjen…Mnoge od nas znaju iz spostvenog iskustva da to nije baš tako. 
 
 
Žene koje dugo nemaju partnera ili stalno nailaze na pogrešne, zapravo počnu da idealizuju tog nekog savršenog muškarca iz snova i daju sebi zadatak da ga pronađu. To često postane iscrpljujuće i ume da utiče na samopuzdanje u velikoj meri.
 
Kada u jednom momentu, slučajno ili ne, pronađemo svoju srodnu dušu, tada tek shvatimo da su nas svi naši napori da upoznamo pravu osobu zapravo sprečavali  u tome.
 
Postoji  jednostavan i moćan način razmišljanja - ,,Budi srećna sada“ . Vaša sreća je vaša “odgovornost” sa muškarcem u vašem životu ili bez njega. 
 
Evo 5 stvari koje možete uraditi da bi ste usvojili ovakav način razmišljanja:

Živite najbolju verziju svog života

Nemojte čekati da vas on odvede na vaš odmor iz snova. Uradite to sami. Nemojte čekati da se skrasite pre nego što počnete da jurite svoju karijeru. Uradite to sada. Počnite da živite najbolju verziju svog života upravo sada, tako da, kada se pojavi, on može da vidi kako skakućete od radosti za životom. Taj srećan čovek može da se pridruži žurci koja je već počela.

Znajte da ste dovoljni sami sebi

Važno je da shvatite da ne postoji problem u vama samo zato što nemate muškarca pored sebe. Niste nepotpuni ili oštećeni. Dovoljni ste sami sebi, potpuni ste i savršeni ste takvi kakvi jeste.

Uživajte sami u svom društvu

Kada žena počne da uživa sama u svom društvu, njeno samopouzdanje se dosta podigne. Gledanje filma u krevetu i uz čašu vina nije više ,,usamljeno“ već dragoceno vreme koje posvećujete sebi. Odjednom, nećete biti puni samosažaljenja, već ćete se radovati vremenu koje ćete provesti sami sa sobom.

Verujte da je on tamo negde

Verovanje u to da je vaša srodna duša tamo negde i da će vas pronaći dok budete živeli svoj život punim plućima je veoma važan aspekt ovog razmišljanja. To uklanja strah od onog pitanja: ,,Da li je on uopšte tamo?“ i zamenjuje ga jakom verom u to da je samo pitanje vremena. To takođe zabavljanje čini zanimljivijim!

Zaljubite se sami u sebe

Iskoristite ovo vreme dok ste sami da sebi kažete sve ono što vas je kopkalo i izrazite misli koje su vas ograničavale, da bi ste počeli da se osećate potpuno samouvereno. Postanite svoj najveći fan i šampion. Kada se pojavite sa dosta energije u izlascima, kvalitetni muškarci su vam zagarantovani.
 

Comments: