Opustite se, to je samo Dan zaljubljenih!

Gde god se okrenete, vidite prodavnice ukrašene srcima. Zapažate muškarce koji hodaju ulicom, držeći noseći kese ukrašene mašnom u rukama. 
Kako se 14. bliži, osećate kao da vam iznad glave stoji svetleći natpis na kome piše ,,Pomozite! Sama sam!“
Evo pet saveta kako da provedete Dan Zaljubljenih ukoliko nemate momka.
 

Proslavite LjUBAV

Upamtite da je Dan Zaljubljenih posvećen proslavi ljubavi. Ukoliko trenutno nemate partnera, provedite dan sa nekime ko vam je poseban. Ne postoji bolji izgovor da provedete noć sa najboljom prijateljicom, uz vaš omiljeni film.

Počastite se

Ne morate da čekate da vam partner pokloni lepe stvari. Ne postoji bolji način da pokažete koliko vam je stalo do sebe nego da kupite novi par cipela, tašnu ili da uplatite sebi dan u spa centru.

Prozrite euforiju koja okružuje Dan Zaljubljenih

Dan zaljubljenih vas ne čini još usamljenijim, kao što i parove ne čini još zaljubljenijim. On je samo proslava koja je dosta promovisana od strane prodavnica i restorana koji žele da zarade više novca.

Proslavite vašu ODLUKU da budete sami

Sada smo u godinama kada smo samostalnije nego ikada. Vama nije potreban partner, iako možda želite da ga imate. Sada ste u poziciji da odbijete udvarače sa kojima, iskreno, ne možete da vidite uspešnu vezu. Zapamtite koliko ste srećni u samostalnom životu, dok ne dođe pravi dan.

Preduzmite neke korake da bi ste lakše pronašli muškarca svojih snova

Šta je to kompatibilnost i sa kime ste kompatibilni? Većina ljudi nije u stanju da odgovori na ovo pitanje jasno i precizno. Da li je možda to razlog zašto nemate partnera? Kako možete da pronađete pravu osobu ukoliko ne znate šta je ono što tražite? Odvojite vreme i dobro razmislite šta to definiše ovaj životni cilj!
 

Comments: