Od Publike Do Pozornice - učestvujte u nastanku pozorišne predstave

 

Da li ste nekada poželeli da vidite i doživite kako nastaje jedna pozorišna predstava? Da budete deo nje iako ne glumite? Novosadsko Pozoriste mladih vam nudi priliku za to, a vi u nastavku teksta saznajte nešto više!
 
 
Dragi prijatelji, saradnici i publiko,
 
Pozorište mladih vas sa zadovoljstvom poziva da nam se pridružite od 13. oktobra 2018. godine na radionicama pod nazivom "Od publike do pozornice" koje su namenjene građanima Novog Sada i zone 021 od 30 do 50 godina.
 
Radionice su deo projekta "Automatizmi savremenog čoveka - aktivizacija publike" kojim Pozorište mladih želi da postavi svoju publiku u centar umetničkog procesa, te da joj ponudi edukaciju, lični kreativni razvoj i zabavu.
 
Družeći se sa našim dramskim pedagogom, glumcima i rediteljem, imaćete priliku da se upoznate sa dramskim tekstom "Sedam dana" autorke Tene Štivčić i da kroz razgovore, pozorišne igre i improvizacije otkrijete kako izgleda stvaralački proces u pozorištu. Svojim sugestijama, impresijama i iskustvima pomoći ćete glumcima u kreiranju buduće predstave, te kroz zabavne i kreativne vežbe raditi na unapređenju ličnih i timskih veština.
 
Radionice će se održavati svake subote u Pozorištu mladih (Ignjata Pavlasa 8, Novi Sad) od 13. oktobra do 01. decembra 2018. godine, sa početkom u 17h. Sve radionice su besplatne i nije potrebno nikakvo prethodno pozorišno iskustvo.
 
Svoje prijave možete poslati na E-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili se prijaviti preko Fb stranice Od publike do pozornice .
 
Više informacija možete dobiti na broj telefona +381642233975. 
 
Čekamo Vas da stvaramo i istražujemo zajedno!
Vaše Pozorište mladih
 
Realizaciju projekta omogućila je fondacija "Novi Sad 2021 - evropska prestonica kulture".

Comments: