Trendi kupaći kostimi za ovu godinu - šta kažu domaće dizajnerke

Pošto smo već objavili tekst o ovogodišnjim trendovima u vezi sa kupaćim kostimima, odlučili smo da za savet i mišljenje upitamo i one koje se još bolje od nas razumeju u tematiku - najbolje domaće dizajnerke kupaćih kostima Ninu Karlavaris i Enu Popov vlasnicu modnog brenda Pepperoncini.

Pogledajte koje su nam to preporuke one dale.

Pepperoncini 

Karnerici, floralni dezeni, vedre boje, duboki modeli su ono po čemu je "Pepperoncini" prepoznatljiv. Baš sve navedeno ispostavilo se da je i u trendu ove godine, tako da nam nije prestalo ništa drugo nego da ostanemo verni svom stilu.Ono što ce definitivno zauvek ostati karakteristično za nas brend to je da cemo raditi potpuno personalizovane proizvode po merama kupca kako bi im bilo udobno i da cemo se uvek truditi da svojim modelima laskamo ženskoj figuri kako bi se nase dame osećale romantično i ženstveno.

 

 

 

 

 

Nina Karlavaris

Predlažem za ovo leto duboki donji deo, jer su duboki donji delovi postali apsolutni must have poslednjih par sezona. Posebno kad se pertlaju sa strane, pa se mogu lako prilagoditi liniji vaseg tela. Klasicini gornji bikini deo upotpunjujem sa sljokicama kako bi dobio na posebnosti. Nezne, pastelne boje, sa srebrnim i zlatnim detaljima - na preplanulom telu dolaze jos vise do izrazaja. 

 

Foto: Pepperoncini

          Nina Karlavaris

 
 

Comments: