5 trendi prolećnih komada garderobe

U žurbi ste? Nemojte da dozvolite da vas jutarnja žurba,pospanost uz možda i pomalo prolećne bezvoljnosti prevare i da izađete iz kuće nezadovoljni svojim izgledom. Postoji pet prolećnih komada garderobe koji će vam pomoći u toj jutarnjoj žurbi.

Trenč

Ovaj komad nikad ne izlazi iz mode, odgovara svim figurama i odmah čini da izgledate prefinjenije. Možete ga nositi na posao, u grad, gde god želite, mogućnosti su mnogobrojne. 
 

Boho zvonasti rukavi

Ovakva tunika može biti sjajan pratilac u toku radnog vremena. Probajte svilenu bluzu ovog tipa u kombinaciji sa pantalonama i baletankama. Ne možete promašiti. Vikendom pantalone možete zameniti farmericama. 

Kratka bolero jakna

Ovog proleća to je nešto novo u svetu jakni. Boje i dezeni su veoma šaroliki. Neki su i poput matadorskih. U kombinaciji sa belom majicom i farmericama su sjajni. Definitivno su najupadljiviji deo kombinacije. 
                                                         izvor:http://www.luxurydivas.com/

Belo, belo

Žene se često pribojavaju ove kombinacije, ali kada jednom isprobaju to im postaje omiljena kombinacija. Bela boja daje svež izgled. Ukoliko se plašite možete kombinovati sa krem ili maslinastom. 
 

Cvetni motivi

Cvetovi su uvek deo proleća. Ne samo da cveće cveta u baštama, već cveta i na odeći. Haljina cvetnog dezena odlično ide sa teksas jaknom. Ukoliko idete na posao uzmite tamno plavi blejzer umesto teksas jakne i odgovarajuću obuću. 
 

Comments: