9 situacija kada ne bi trebalo da ignorišete svoj instinkt

Postoji puno stvari koje vam mogu biti smernice u životu, ali instinkt je jedna od stvari koju nikako ne treba zanemariti!

Osećaj opasnosti

Kada ste na određenom mestu ili u određenoj situaciji i imate onaj osećaj kao da nešto nije u redu, nemojte ga ignorisati. Vaša desna strana mozga uzima podatke iz vašeg okruženja više nego što mislite.

Osećaj da je nešto u redu

Kada nekoga prvi put sretnete i shvatite da ima nešto jako dobro vezao za tu osobu. Energija koju odaje je topla i čista.

Neko je loš za mene

U vezi ste, ali  koliko god vam se dopada ta osoba, ne možete se otresti osećaja da to baš i neće ići. Ponekad potisnete osećanja samo da biste ih mogli ponovo nekada vratiti.

Ne voli me

Vaš partner kaže da vas voli i koliko god želeli da verujete u to, jednostavno osećate da to nije tako.

To je to!

Kada tražite novu kuću, novi posao ili upoznate onu pravu osobu, dobijate osećaj da je to mesto, stvar ili osoba koja treba da bude.

Nešto nije u redu sa mojim telom

Vaše telo je moćan izvor komunikacije. Ako imate osećaj da nešto nije u redu sa vašim telom učinite sebi uslugu i proverite to.

Ja to mogu

Imate novi zadatak postavljen ispred vas, ali niste nervozni jer znate da ćete uraditi sve što je potrebno da ga završite jer sve što je potrebno za to se već nalazi unutar vas, tako da vam to dođe prirodno.

Vreme je da odem

U vezi ste već neko vreme, ali se onda desi nešto što promeni  vašu perspektivu. U deliću sekunde shvatite da je dosta bilo i da treba da odete.

Zažaliću!

Uvaljujete se u situaciju za koju imate osećaj da ishod neće biti sjajan, ali ipak to radite. Slušanje unutrašnjeg glasa je pametnije nego što mislite.
 

Comments: