6 znakova da se vaš partner "odljubljuje"

Da li se bojite da vaš partner ne oseća ono što je nekada osećao prema vama? Ako primetite da je neki od znakova koje smo naveli prisutan, možda je došlo vreme da se obavi jedan duži razgovor. 

 
Ponekad je bolje pustiti da stvari idu svojim tokom, nego pokušati da rasplamsate davno ugašeni plamen.

Nestrpljiv je

Mnoge stvari koje je vaš partner mogao da nosi na svojim leđima i bile su mu prihvatljive, sada to više nisu. Nema više strpljenja za stvari za koje je imao, a pogotovo za neke vaše svakodnevne navike.

Distanciran je 

Primećujete da ne može da se vrati iz svog sveta bez obzira na to koliko pokušavate da mu skrente pažnju. Vaši razgovori su uvek jednostrani i čini vam se da se distancira svaki put kada mu se obraćate. Konstantno je u potrazi za drugim preokupacijama ne bi li vam skrenuo pažnju sa sebe.

Prezauzet je

Izostavlja vas iz svojih planova i koristi druge planove kao izgovore zašto ne može da vas izvede ili da provede vreme sa vama. Čini se da stalno pravi planove u  koje vas ne uključuje.

Nije zainteresovan za "javna" druženja

 
Izbegava vaše prijatelje kao i vaše zajedničke prijatelje samo da ne bi primetili da nešto među vama nije u redu i postavljali pitanja. Takođe ćete primetiti da želi da stvara nova prijateljstva.

Drugi ljudi dobijaju njegovu dobru stranu, a vi onu lošiju

Deluje veoma uzbuđeno kada primi poziv od svoih prijatelja , ali zato ga nije briga kada ste vi u pitanju. Često je ravnodušan ili besan kada ste vi u blizini.

Ono što ga je pre privačilo kod vas više ga ne privlači

Mnogo ređe se smeje vašim šalama ili im se uopšte ne smeje, možda se čini da ga iritiraju. Ono što je nekada voleo kod vas više ne voli ili ga čini mrzovoljnim, bio to vaš humor, flert, nežan dodir, pa čak i vaš glas.

Comments: