Šta da obučem za Novu godinu?

Da li već imate plan za novogodišnji  #outfit ili ste od onih koje ostavljaju najuzbudljiviji šoping godine za poslednji momenat?
Ukoliko još uvek niste odlučile kako ćete izgledati u novogodišnjoj noći, tu smo da vam damo malo inspiracije.
 
Elegantno, smelo, ili kežual – odlučite same, a onda bacite pogled na naše predloge i, ko zna, možda baš neka od naših ideja bude idealna za vas.

Mala crna haljina: neprolazni simbol stila

Da počnemo sa klasikom! Bilo da spadate u mršavice ili nemate idealnu građu i kilažu, crna haljinica nikada nikoga nije izneverila!
Odaberite model prema svojoj građi i visini i upotpunite izgled naglašenim nakitom, upadljivim cipelama, ili torbicom.

„Šljašteća“ haljina: za samouverene

I naravno, za one koje su u pravom prazničnom raspoloženju!
Haljine sa šljokicama ili cirkonima - ili takozvane božićna jelka haljine - možda nisu pravi izbor za svakoga, niti su za svačiji ukus, ali moramo se složiti da izgledaju sjajno (u oba smisla te reči) na svečanim proslavama. 
 
Uske kratke šljašteće haljinice su odličan izbor za visoke vitke devojke, dok je za dame koje nemaju idealnu građu, neki komad odeće sa šljokicama idealan da vizuelno usavrši figuru.

Jedan ekstravagantni detalj: jer najluđa je noć, što da ne?!

Ovde mislimo na ekstravagantne komade nakita ili cipela, nešto upadljivo, sjajno, neobičnog oblika... Nešto što ste tokom cele godine želele da obučete ili okačite oko vrata, ali vam se nije činilo primereno, niti ste imale smelosti.
 
E, pa, sad je pravi trenutak da ta ogromna blještava ogrlica ugleda svetlost dana, ili da te visoke šljokičaste štikle prošetaju gradom! 
Uz takve komade možete uklopiti bilo šta, a i dalje ćete biti primećene. Dobar džins, jednobojna bluza, ili jednostavna haljina – i spremne ste!

Nešto crveno: za sreću u ljubavi

Kažu da crveno u Novoj godini donosi ljubav, a mi vam garantujemo: crveno za Novu godinu donosi najviše pogleda!
 
Ako ipak ne želite raskošno crvenu haljinu koja će od svake žene napraviti zvezdu večeri, onda neka to bude barem detalj. Odlučite se za crveni karmin, crvene cipelice... i obavezno – crveni donji veš, jer znate kako kažu... 
 

Plišani komadi odeće: moderno i smelo

Pliš se vratio, i mi ga obožavamo!
 
Uz plišanu jednobojnu odeću nije potreban upadljiv nakit niti upadljive cipele – on je sam po sebi dovoljno zanimljiv i elegantan. Predlažemo plišanu bluzicu u kombinaciji sa džinsom, usku plišanu haljinicu, ili kombinezon.

Plisirana suknja: svima dobro stoji, a pravi je hit

Ako ste jedna od nas Instagram zavisnika, sigurne smo da ste videle ovu suknju bar hiljadu puta ove godine!
 
Tajna sa dubokom plisiranom suknjom do ispod kolena, kakva se sada nosi, je što svima stoji fantastično i kombinuje se sa gotovo svime – od obične majičice, elegantne bluzice, do oversized džempera.
 
Devojke ga najčešće nose sa čizmicama do gležnja, ili za nijansu dubljom obućom,  pa vam predlažemo da je i vi tako ukombinujete. Što se tiče boje, naš favorit su zlatna, boja pudera i klasična crna.

PIŠE: Ivana Gvozdenović

 
 
 
 

Comments: