Podmlađivanje lica - trend ili potreba?

Podmlađivanje lica - trend ili potreba?

Bio to trend ili potreba, mi znamo šta i gde vam može pomoći da ostvarite svoj cilj.

Većina nas želi da zadrži mladalački izgled kože što duže je moguće, a u moru dostupnih tretmana za podmlađivanje nije baš lako odlučiti se za neki od njih, a da pri tom budemo zadovoljne sigurnošću samog tretmana kao i njegovim učinkom.


Šta mi želimo od jednog tretmana podmlađivanja i šta možemo da dobijemo upitali smo našu Sanju Marčeta Ivaneža, direktorku kompanije Essence of beauty u Srbiji i Hrvatskoj.


Klijenti koji dolaze kod nas žele prvenstveno da podmlade kožu lica, ublaže ožiljke, uklone hiperpigmentacije, regenerišu, biorevitalizuju i poboljšaju tonus lica. Osim toga obraćaju nam se i klijenti koji imaju problem sa gustinom i opadanjem kose.

Upravo to i dobijaju.

Šta je dermapen tretman?

Dermapen tretman lica je jedna od najboljih metoda za podmladjivanje kože lica 21. veka! Tretman se sastoji iz procedure kojom se malim ubodima stimuliše proizvodnja kolagena, te se na taj način omogućava bolja absorpcija aktivnih kozmetičkih supstanci.


Na koji način se postižu rezultati tretmana?


Efekti tretmana dermapenom postižu se na dva načina:


Programiranim mikrooštećenjima na koži podstiče se stvaranje kolagena, koža se podmladjuje i regeneriše.

Dejstvom aktivnih supstanci iz koktela koji se nanose na kožu.

Kako izgleda tretman dermapenom?

Pre samog tretmana potrebno je da se koža dobro očisti i pripremi. Bilo bi najbolje da je već odrađen hemijski piling čišćenja kože dve nedelje pre tretmana dermapenom. Ukoliko nije rađen prethodni piling, koža se čisti odogvarajućim proizvodom prilagođenim tipu kože koja se tretira.

Zatim sledi enzimski piling, koji skida rožnati sloj te preparati brže i efikasnije prodiru u potkožno tkivo.

Na očišćenu kožu nanosimo profesionalni serum u zavisnosti od indikacije koju tretiramo i radimo sam tretman dermapenom na koji za svaki tretman idu sterilne iglice.

Da li je procedura dermapenom bolna?

Tretman dermapenom je bezbedan i zasniva se na kontrolisanoj destrukciji kože mikroiglicama.

Međutim, zbog penetracije iglicama, pacijent oseća blago peckanje.

Kako bi se osigurala potpuno bezbedna i bezbolna procedura poželjna je primena anestetik kreme. Ovo se posebno preporučuje kod osoba koje su osetljivije na bol.

Kod vas se ne rade samo tretmani, vi vršite i edukacije za Dermapen i prodajete sve preparate potrebne za tretmane?

Tačno tako. Na našim akademijama u Beogradu, Nišu, Vukovaru, Zagrebu i Splitu moguće je pohađati sertifikovanu edukaciju za profesionalnu upotrebu dermapena, a u našoj web prodavnici na www.essenceofbeauty.rs moguće je poručiti profesionalne mezokoktele za tretmane dermapenom korejskih brendova Stayve i Medisco koje ekskluzivno uvozimo u Srbiji i Hrvatskoj.

Comments: