Rešite se masnih naslaga sa stomaka uz pomoć ove magične biljke

Često je gubitak telesne težine je nešto čemu težimo, pogotovo mi žene: jedemo zdravije, odustajemo od brze hrane, treniramo, uzimamo razne dodatke ishrani...
Čak i kada izgubimo na težini često se borimo sa viškom masnih naslaga u predelu struka i to je ono čega se najteže rešiti pogotovo masnoće na donjem stomaku. Postoji mnogo vežbi koje se preporučuju za ravan stomak, ali voda od đumbira može u mnogome da ubrza proces.
 
 
U daljem delu teksta možete videti kako se pravi đumbirova voda i koje su njene prednosti.

Đumbirova voda za sagorevanje masnoće u predelu stomaka

Prednosti:

Đumbir nam pomaže da sagorimo masnoću, poboljšamo varenje, sprečava zadržavanje vode u organizmu.
 
Ne samo da može pomoći u održavanju telesne težine već može da drži pod kontrolom skupljanje masnih naslaga u predelu stomaka.
Đumbir pomaže u borbi sa masnim ćelijama u telu, naručito u predelu stomaka. Anti-inflamatorna svojstva đumbira potpomažu kod upala koje usporavaju process gubljenja telesne težine.
 
Đumbir takođe sprečava zadržavanje tečnosti u organizmu koja prouzrokuje nadimanje.
 
Sastojci koji su vam potrebni: Da biste napravili đumbirsku vodu, potreban vam je 2,5cm svežeg đumbira i 1 šolja vode. To je to!
 
Postupak: Dodajte komadiće đumbira u šolju vruće vode i pustite da odstoji 5-10 minuta. Isečen đumbir jedite dok je još topao. Za dodatni ukus dodajte limun ili med ako želite.
 
OPREZ – Postoje određene grupe ljudi koje bi trebalo da izbegavaju konzumiranje đumbira jer mogu u kombinaciji sa drugim lekovima pogoršati neko zdravstveno stanje. Ako uzimate neke lekove, obratite se lekaru pre nego što izvršite bilo kakve promene u vašoj ishrani.
 
Još o djumbru i njegovim lekovitim svojstvima možete pročitati OVDE.

Comments: