Dodir Pariza, esencija lepote?

Protekli vikend u centru pažnje bio je Sajam kozmetike, a mi kao i mnoge žene nismo htele da propustimo priliku da vidimo toliko kozmetike, šminke, kozmetičara,frizera  itd. na jednom mestu i evenutalno dobijemo neki koristan savet, saznamo nešto novo...
Naišle smo na očekivanu gužvu, ali posebnu pažnju privukla nam je gužva na štandu Essence of Beauty.
Strpljivo smo sačekale da stupimo u kontakt sa odgovornim licem - gdjom Sanjom Marčeta Ivaneža koja je bila je raspoložena da nam objasni veliko interesovanje posetioca sajma za njihove proizvode.
 
Sećate se oklagijanja iliti maderoterapije o kojoj smo pisali kada je tek bila u začetku kod nas?
E, pa sada su žene shvatile da je ova metoda zaista efikasna u uklanjanju celulita i ona postaje sve popularnija. 
Kao neko ko je među prvima počeo da se bavi ovom vrstom tretmana tim maderoterapeuta Essence of Beauty oformio je svoj edukativni centar- jedini registrovani centar za edukaciju maderoterapije kod nas.
Osim toga,  započeli su i proizvodnju čuvenih oklagija za maderoterapiju tela i lica, kao i specijalnog anticelulit ulja za maderoterapiju.
 
Pošto smo se u potpunosti uverile da smo na pravom mestu da dobijemo proverene informacije na temu maderoterapije, rešili smo da postavimo par pitanja:
 

Maderoterapija je zaista popularan tretman, možete li nam reći kakva su vaša iskustva sa primenom ove metode i da li je i koliko ovakva tehnika uklanjanja celulita uznapredovala za ovih godinu dana? 

Maderoterapija je od kako se pojavila i dalje najtraženiji tretman za uklanjanje celulita u Srbiji, a sada već možemo reći i u celoj Evropi.
Klijentkinje su oduševljene jer se sa manjim brojem tretmana brže dolazi do boljih rezultata ( u odnosu na ručnu anticelulit masažu).
Efikasnije i brže se razgradjuju masne naslage i celulit, dolazi do intenzivne limfne drenaže, što na kraju rezultira smanjenim obimima, zategnutim butinama, definisanim nogama i podignutim gluteusom.

Na štandu smo primetili sajamski popust za set za maderoterapiju lica, možete li nam reći šta je zapravo maderoterapija lica, kako otprilike izgleda postupak i čemu ona služi? (ovo je definitivno jedna od novina za nas)

Maderoterapija lica je ove godine apsolutni hit i za kratko vreme je postala sastavni deo ponude estetskih centara.
U našem edukativnom centru sprovodimo obuke za sertifikovanog facijalnog maderoterapeuta i za ovu edukaciju koju održavamo u Beogradu i u Novom Sadu  uvek se traži mesto više. Do sada smo edukovali veliki broj facijalnih maderoterapeuta iz cele Evrope.
 
Tretman maderoterapije lica za krajnji rezultat  ima efekat podmlađivanja jer aktivira proizvodnju elastina i kolegana i tonira kožu. Maderoterapijom lica poboljšava se cirkulacija, smanjuju otoci ispod očiju, oblikuju jagodice, osvežava ten, eliminišu se fine linije bora, a kao poseban efekat izdvaja se eliminisanje podbradka. Tretman maderoterapije lica traje od 30 do 40 minuta. Može se raditi samostalno, a može biti i sastavni deo raznih kozmetičkih tretmana lica.

Sada kada je prošlo nešto vremena od pojave ovakve vrste tretmana, možete li reći da je on zaista tako efektivan kao što se priča? (Šta kažu žene?)

Tretmani maderoterapije tela i lica su efikasni baš u onoj meri koliko se o njima priča. Da nisu tako efikasni ne bi ni izazvali ovoliku pažnju, već bi maderoterapija doživela sudbinu mnogih tretmana koji su se u ranijem periodu pompezno pojavljivali, a potom jako brzo odlazili u zaborav.
 
Jako je važno da napomenem da kada neko razmišlja o tome da krene na tretmane treba da se raspita o tome gde se tačno terapeut edukovao za primenu tehnike maderoterapije, da traži da mu se pokaže sertifikat  koji glasi na ime terapeuta, da obrati pažnju na higijenu salona ili estetskog centra.
Takodje, treba da pita koji se maderoelementi i ulje koriste za izvodjenje tretmana, koliko maderoelemenata salon ima, kao i kako se elementi održavaju, jer je veoma bitno da higijena pribora za rad bude na visokom nivou.
 
Uz dobro edukovanog i iskusnog maderoterapeuta, kvalitetan i čist pribor za rad i dobro anticelulit ulje za maderoterapiju rezultati neće izostati.

PIŠE: ONA ZNA

 

Comments: