Tri stvari koje žene rade kako bi privukle muškarca (uspe svaki put)

Treba vam savet od žena koje mogu imati bilo kog muškarca bez mnogo truda? Pratite ove savete i nećete imati više problema sa bezuspešnim ljubavnim sastancima.


Ne brinite, javiće se.

Ako se u vašem ljubavnom životu stalno smenjuju muškarci koji vam se ne javljaju ili ne šalju simpatične poruke, onda je vreme da se to promeni.
 
Nije tajna da muškarci vole izazove, zato su neki od njihovih omiljenih hobija tuče ili drugačiji oblici nadmetanja. 
 
Dok žene imaju tendenciju da veruju da je ljubav stvar sudbine, muškarci se tome neće tako lako prepustiti i neće prestati sa nadmetanjem sve dok ne osete da to moraju da urade. 
 
Što nas dovodi do novog plana kojim ćete osvojiti bilo kog muškarca: Ponašajte se kao da vas je teško dobiti.
 
Iako to na prvi pogled deluje kao taktika koja se koristi u srednjoj školi, dobićete ozbiljne povlastice ponašajući se na ovaj način. Ne samo da tako imate veću kontrolu nad svojim ljubavnim životom već i svetu pokazujete samopouzdanje u jednom novom, drugima neodoljivo privlačnom svetlu. 
 
Za početak trebaće vam samo stidljiv pogled i malo samokontrole (ipak ako je zgodan, teško je ponašati se kao da vam nije stalo!).
 

Možete vi to!

Stoga, umesto da protraćite još jedno veče gledajući u svoj telefon, postupite kao žena koja ne želi da trpi nikakve gluposti!
 
Ovo su tri stvari koje treba da uradite ukoliko želite da odate utisak da vas je teško dobiti kao što rade sve atraktivne žene:
 

Pokažite distancu

Iz nekog razloga u našoj glavi je urezano da su muškarci isuviše glupi da bi shvatili da nam se sviđaju pa zbog toga to MI moramo da im to pokažemo. 
 
Izvinjavamo se, ali... šta? 
 
Prouzrokovali smo da muškarci budu previše lenji po pitanju romantike i to mora da prestane!
 
Umesto da jurite momka, pustite njega da dođe do vas.
 
Pustite ga da poradi na tome da skrene vašu pažnju, jer zaslužujete nekoga ko će se potruditi oko vas. Ukoliko se on ne potrudi na početku, neće nikada!
 
Žene koje odaju utisak da ih je teško dobiti se nikada ne ponašaju previše zainteresovano. One nikada ne troše previše vremena pričajući sa nekim momkom odmah nakon što su ga upoznale i definitivno nema ljubljenja na prvom sastanku!
 
Ukoliko brinete da će ga ovo odbiti, onda ga pustite. Svakako nije bio vredan vašeg vremena.
 

Budite pomalo skeptični

Ovo je važno da biste sačuvali sebe i svoje zdravo psihičko stanje.
 
Nemojte svaku njegovu reč smatrati istinom. Nažalost ljudi sve češće lažu i često ne znamo u šta se tačno upuštamo.
 
Postavljajte pitanja, potrudite se da saznate da li je osoba koja vam se sviđa zaista takva kakvom se predstavlja. 
 
Sve dok se ne osetite dovoljno prijatno da ostvarite bliskost sa nekom osobom, držite je na distanci. Nemojte odmah da govorite gde živite ili davati svoj broj telefona.
 
Kontrolišite kakvi momci vam prilaze i postarajte se da su oni dovoljno dobri za vas.

Budite zauzeti

Dok ne zauzdate momka koji vam se sviđa, postoji rizik od upadanja u zonu celodnevnog dopisivanja.
 
 Prestanite ODMAH!
 
Vaše vreme je dragoceno i ne treba da se traći na nekog momka koga se čak nećete ni sećati za 20 godina. Naterajte ga da vam pokaže da je vredan vašeg vremena tako što će shvatiti da nemate mnogo da ga potrošte samo na njega.
 
Zato, dopustite da njegovi pozivi završe na „sekretarici“ i pustite da prođe dan pre nego što mu odgovorite. Ako je to dovoljno da ga odbije i uplaši, onda ga se otarasite.
 
Vredni ste toga da neko izdviji vreme za vas.
 
 

Comments: