Sedam sigurnih znakova da mu se sviđate

Da bi ste saznali šta muškarac oseća prema vama, ne morate da ga odmah pitate ili da igrate igru nagađanja.
Samo obratite pažnju na njegov stav. 
 Bez obzira na to šta neko govori, njegov fizički stav može otkriti dosta toga o njegovim emocijama.
Napravili smo spisak najčešćih i najzanimljivijih poza koje otkrivaju prava osećanja muškaraca. Ovo je pouzdan način da shvatite da li je on zainteresovan ili ne.

Sređuje svoju kosu

Na ovaj način, muškarci pokušavaju da sebi daju samopouzdanje. Kada vidimo privlačnu osobu, instinktivno pokušavamo da se doteramo radeći stvari kao što su sređivanje frizure. Ovo pravilo takođe važi i za žene.

Stavlja ruke na svoje kukove

Ako muškarac drži svoje ruke blizu svojih kukova, na primer, u džepovima ili držeći svoj kaiš, to je jasan znak da pokušava da pokaže svoju snagu. Ista namera leži i iza toga kada muškarac raširi svoje noge dok sedi.

Pokušava da zauzme što više prostora

Poznato je da u životinjskom svetu, kada počne borba za ženku, životinje koriste tehniku naduvavanja sebe, kao i širenja perja i krzna. Ovo čine da bi izgledale što veće mogu. Kada se muškarac nađe u društvu žene, ovaj stari instinkt proradi.

Teži ka vama

U društvu, podsvesno zauzimamo otvoreniju pozu prema osobi koju smatramo privlačnom. Obratite pažnju i na stopala. Većina ljudi ne primeti da su se okrenuli ka osobi sa kojom žele da komuniciraju, ali kada se to desi, veoma je očigledno.

Pričljiviji je u vašem prisustvu

Obratite pažnju na ove momente kada muškarac postaje pričljiviji kada se vi pojavite u njegovom vidnom polju. Ovo je znak da želi da vas impresionira.

Kopira vašu pozu

Obratite pažnju da li muškarac pokušava da kopira pozu u kojoj se vi nalazite. Ovo znači da pokušava da vas razume i da pronađe nešto zajedničko sa vama, a ovo je podsvesno reflektovano njegovim govorom tela. 

 Postaje uzbuđeniji

Ukoliko se dopadate muškarcu, izraz na njegovom licu biće prijateljski i otvoren. Njegov pogled će biti prijatan, a ako je nervozan, pocrveneće.
 

Comments: