9 stvari zbog kojih vas on još više voli

Sigurno se dešava da partner uradi nešto veliko ili nešto veoma simpatično za vas i vi pomislite kako ga zbog toga još više volite. Isto to važi i za vašeg partnera. Pročitajte šta je to što topi muška srca. 

Kad god ga nasmejete

Neko je rekao: “Ako uspete da nasmejete devojku, sva vrata su vam otvorena.” Isto važi i za muškarce. 

Kada zaspite na njegovom ramenu

Ovo mi moglo biti na listi onih stvari za koje bi muškarci mogli reći da je "preslatko" iako retko koji muškarac tu reč upotrebljava.

Kada mu vratite njegovu pozajmljenu majicu 

Nemojte se samo praviti ludi i zadržati majicu koju ste zapravo pozajmili. Dobićete veliki plus ako pokušate da je vratite.

Kada se probudi pored vas i shvati koliki je srećnik što vas ima

Muškarci ovo rade mnogo češće nego što mi mislimo. (Onda on zaspi ponovo i posle par sati vi se probudite prvi i ljuti na njega što ste propustili jutro i što vas nije probudio ranije.)

Prvi put kada provedete ceo dan u krevetu zajedno 

To može čak biti i momenat kada on shvata da je zaljubljen u vas. Ovo je uopšte znak da ako je u pitanju početak veze, od toga može biti nešto ozbiljnije.

Kada vas ne vidi neki duži vremenski period

Da, definitivno će se osećati još zaljubljenije kada se ponovo vidite.

Kada ste tu za njega onda kada mu je to najpotrebnije 

Bilo da je izgubio posao ili da je njegov omiljeni tim izgubio, njemu mnogo znači vaša podrška. (Iako vam možda nije najjasnije zašto se nervira oko izgubljene utakmice.)

Nakon vaše prve veće svađe

Većina parova ima momente kada treba da dođe do nekih promena u vezi i kada treba da se uloži trud u tu vezu. Do toga uglavnom dolazi posle velikih svađa. Kada vaš muškarac vidi da želite da ta veza napreduje, shvatiće kako vas voli još više.

Svaki put kad imate jedan od onih savršenih dana provedenih u paru

Bilo da je u pitanju pešačenje u prirodi ili filmski maraton, ovakvi dani su dani na koje on pomisli kada se posvađa sa vama jer ga i oni, između ostalog, podsećaju koliko vas voli. 
 

Comments: