10 stvari koje muškarci kriju od žena

10 stvari koje muškarci kriju od žena

 

Da li nekada imate osećaj da vaš muškarac zadržava nešto za sebe? Muškarci nisu prirodno ekspresivni kao žene tako da ponekad jednostavno prećute neke stvari.

To prećutkivanje može da dovede i do problema u vezi ili braku. Pročitajte iz muškog ugla šta se to najčešće prećutkuje i zašto.

“Potrebno mi je da činiš da se osećam kao veliki, jak muškarac.”

Vaš muškarac bi mogao da se oseća nesigurno ukoliko vas njegove fizičke sposobnosti nikada ne impresioniraju. Pohvalite ga, makar to bilo i zbog otvaranja tegle džema.

“Da, odmerio sam tu ženu.”

Muški mozak je programiran da obraća pažnju na mlade i atraktivne pripadnice ženskog pola pošto su one biološki plodne i pogodne za rađanje. Zapravo, glava vašeg partnera mogla bi se okrenuti i pre nego što njegov mozak shvati šta se dešava. Možete mu dati do znanja da ste to primetili, ali nemojte praviti dramu od toga.

“Nije da izgledaš debelo u toj haljini, nego one sve meni izgledaju isto.”

Mozak muškarca prosto ne obraća pažnju da takve detalje, njemu je zaista plava haljina ista kao i prethodna crvena. 

“Vođenje ljubavi je ok, ali hajde da povremeno imamo i seks.”

To znači da bi muškarci ponekad da odnos traje kraće i da što pre dođu do orgazma. 

“ Imam određene seksualne fantazije.”

Muškarcima nije uvek lako da izraze šta žele u krevetu stoga to jednostavno zadrže za sebe. Najčešće se plaše vaše reakcije. Pomozite svom muškarcu tako što ćete vi prvi podeliti neku svoju fantaziju.

“Ponekad bih voleo da ćutiš.”

Muški mozak je više linearan i nije baš sposoban za multitasking kao ženski. Priznanje da mu treba malo vremena za sebe u tišini nije baš jednostavno jer brine da vas ne povredi. 

“Lažem kako bih održao mir u kući.”

Ukoliko misli da će vas razljutiti nečim što je učinio, on će slagati da ne bi izazvao vašu burnu reakciju. Poznato?

“Voleo bih kad bi vodila više računa o sebi.”

Da, on vas voli onakvu kakva jeste, ali isto tako želi da vi budete zadovoljni sobom. On ne zna kako da vam predloži da krenete u teretanu, odete kod frizera ili odmorite od dece, a da to ne bude pogrešno shvaćeno s vaše strane.

“Ne želim da radim sav “prljavi” posao.”

U današnjem vremenu ravnopravnosti polova, vaš muškarac verovatno dobija nejasne poruke o tome šta se očekuje od njega. Ukoliko naginjete ravnopravnosti polova onda poslove jednostavno podelite sa njim.

“Imamo finansijskih problema.”

Muškarci finansijsko stanje izjednačuju sa njihovom sposobnošću da obezbede dom. Što su finansije nestabilnije to se on više oseća kao da je izneverio svoju ulogu. Moglo bi se desiti da prećuti neko vreme da mu je plata smanjena ili da je izgubio posao. Vi budite u toku sa finansijama tako da vas neke stvari ne iznenade previše ako dođe do njih.

 

Comments: