Komplimenti koje muškarci vole da čuju

Možda bismo se iznenadili kada je u pitanju ova tema. Neke od komplimenata koje muškarci vole da čuju možemo lako pretpostaviti, ali neki nam ne bi bili ni na kraj pameti. Pogledajmo šta to naši muškarci vole da čuju.

Njegova odeća

Ponekad se muškarci potrude oko svog odevanja skoro isto kao i žene i stoga vole da čuju neki kompliment u vezi sa tim. Tako da, ukoliko ste primetile da se trudi oko svog stila, dajte mu kompliment, značiće mu.

Njegovo telo

Muškarci vole a dobiju kompliment u vezi sa svojim telom, posebno ako vežbaju. Nemojte preterivati, ali ako vam se dopada to što vidite, nemojte zadržavati mišljenje za sebe.

Koliko čini da se osećate sigurnom

Ovo je možda jedan od iznenađujućih, ali očigledno je istina. Recite mu to obavezno ako se tako osećate.

Njegov miris

Savršena kombinacija feromona, kolonjske vode, parfema ili sapuna mogla bi vas očarati. Recite mu koliko je to seksi, biće mu veoma drago.

Nešto zbog čega vam je interesantan

Kao i sva ljudska bića i muškarci vole da čuju da su zanimljivi i zabavni i da ih nešto izdvaja od ostalih. Oni su ponekad nesigurni i pomisle da su možda dosadni, zato im razbijte strepnje lepim komplimentom.

Njegov penis

Ovo nas nije nimalo iznenadilo. 

Njegova kosa (ili nedostatak iste)

Muškarci se podjednako dobro osećaju kao i žene nakon posete frizeru. Ukoliko muškarac nema kosu sasvim je ok ohrabriti ga i reći mu da mu i to sasvim lepo stoji.

Njegov mozak

Očigledno, muškarci vole da znaju da ste sa njima i zbog toga što imaju u glavi, ne samo zbog fizičkog izgleda. Zvuči poznato?

Koliko je jak

Ovo se smatra jednih od najboljih komplimenata koje muškarac može dobiti. 

Njegove veštine u vožnji

Upravljanje motornim vozilom može da izgleda seksi, a muškarcu dati kompliment tipa “ti si najbolji vozač koga znam” je za njega velika stvar.

Koliko je pouzdan

Saznanje da vi možete da se oslonite na njega i da imate poverenja mnogo mu znači. Posebno ako mu je trebalo vremena da zadobije to poverenje.

Smisao za humor

On bi svakako voleo da čuje da ga smatrate veoma duhovitim i da mu šale nisu glupe (iako su ponekad na granici). 
 

Comments: